Uvjeti korištenja web stranice

Dobrodošli na web stranicu turističke agencije G.D.GUIDE d.o.o. za online prodaju turističkih usluga. Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, molimo vas, nemojte koristiti ove stranice.

SADRŽAJ WEB STRANICE I AUTORSKA PRAVA
Sadržaji i formati na web stranici www.travel.gdg.hr  su u vlasništvu turističke agencije G.D.GUIDE d.o.o.. Svi sadržaji preuzeti iz drugih izvora u svrhu promocije turističke ponude i informiranja bit će jasno označeni. Neovlašteno korištenje sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA
G.D.GUIDE d.o.o. zadržava pravo izmjena bilo kojeg sadržaja na web stranici, bez prethodne najave. G.D.GUIDE d.o.o. ne odgovara za, s tim u vezi, eventualno nastalu štetu.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA
G.D.GUIDE d.o.o. se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem kvalitetnog i točnog informiranja korisnika web stranice. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz turističke usluge, turistička agencija G.D.GUIDE d.o.o. je prikupila sama ili izravno od pružatelja usluga. G.D.GUIDE d.o.o. ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju..

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod našom kontrolom i nismo odgovorni za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.

American Express  Diners Club International  Visa  MasterCard  Maestro  DinaCard  Discover
MasterCard® SecureCode™  Verified By Visa  Corvuspay.hr
© Generel Destination Guide - Cruise & Travel - All rights reserved.